Direct een advocaat nodig?

Heeft u direct een gespecialiseerde advocaat nodig omdat u wordt bedreigd, gestalkt of anderszins wordt lastiggevallen, of wordt u juist zelf aangeklaagd daarvoor?  Meld uw zaak dan bij ons aan, dan brengen wij u in contact met een gespecialiseerde advocaat die uw belangen verder zal behartigen.

Gespecialiseerde advocaten

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl is een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde advocaten. Vanwege het feit dat stalkingszaken veel raakvlakken heeft met het strafrecht, hebben enkele van de bij ons netwerk aangesloten advocaten zich ook gespecialiseerd in zaken met straat- en contactverboden. Die specialisatie houdt in dat ze specifieke kennis en ervaring hebben opgedaan voor de optimale rechtsbijstand in dit soort zaken.

Het is belangrijk dat u beseft dat slechts een kleine selectie advocaten in Nederland echt gespecialiseerd zijn in straat- en contactverboden. In de meeste gevallen nemen advocaten dit soort zaken wel aan, maar zonder dat zij echt goed hierin zijn. U loopt dan het risico niet de deskundige rechtsbijstand te krijgen, waar u recht op hebt.

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van clienten in dit soort zaken.

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs. Met de bij ons netwerk aangesloten advocaten advocaten hebben wij speciale prijsafspraken gemaakt. Alle advocaten hebben zich bereid verklaard om de rechtsbijstand te verlenen voor slechts € 135,00 excl. BTW per uur, ongeacht de hoogte van hun gebruikelijke honorarium. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website. Ook voor pro deo advocaten kunt u bij ons terecht.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat bij u in de regio die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Heeft u een advocaat nodig? Bel ons dan via tel 085-4865262 (dagelijks 8.00u – 22.00u).

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden